Annons

Få hjälp med EuroBonus-bokningar

5/5

EXTRA! Podcast ep: Hur vi påverkas av nyheterna från SAS ✈️

.

Annons

Om MEDVIND 

Från skaparna av Chatflights kommer MEDVIND, en podcast om att resa smartare.
Reser du mycket? Samlar du poäng på ditt kreditkort? Drömmer du om att resa jorden runt i Business Class? Då är denna podcast för dig. Chatflights grundare Alexis och Jonas tar varje vecka upp nya ämnen om hur man utnyttjar varje krona och poäng till sin fördel.
Det handlar om Eurobonus, Amex, lounger, destinationer, kreditkort och First Class. Allt för att du ska kunna resa bättre och smartare.

🎙🎵🎧

EXTRA! Hur vi påverkas av nyheterna från SAS ✈️

Igår, den 3 okt, kl 18:00 presenterade SAS slutsatsen av sin Chapter 11-utredning. Bolaget köps ut från börsen och nya storägare kliver in, bl.a. Air France/KLM. Den nyhet som påverkar resenärerna mest är att bolaget byter allians, från Star Alliance till SkyTeam. I detta avsnitt går Jonas och Alexis igenom vad det betyder för dig. Vad är SkyTeam för allians och vad innebär det för mina poäng och min status? Är Eurobonus kvar? Måste jag spendera mina poäng snabbt nu? Vad händer med min guldstatus? Är den nya alliansen något att ha? Är allt dåligt eller finns det bra saker med nyheten? Vi rätar ut alla frågetecken.

Tidigare avsnitt?
Du hittar Medvind-podden här.

SENASTE I EUROBONUS-SAMLANDE!

Prenumerera på vårat nyhetsbrev

Nyfiken på hur du kan hålla dig uppdaterad med de allra senaste nyheterna?
Gå även med i Facebook-gruppen Poängen med EuroBonus där vi delar tips och tricks.
Om du har några bra tips själv – dela gärna med dig så att vi tillsammans kan se till att maximera bonusintjäningen.

Inlägget kan innehålla länkar till tjänster där Eurobonusguiden.se får provision eller kompensation.
Detta är kostnadsfritt för dig som läsare eftersom det är leverantören som eventuellt kommer att betala ersättning för inlägget.
Provisionen/kompensationen hjälper oss att täcka kostnader för domän, serverkostnader och andra driftskostnader som är relaterade till den här sidan.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad med de senaste tips och trix i EuroBonus