Annons

Få hjälp med EuroBonus-bokningar

5/5

Ny SAS EuroBonus Diamant-fördel

.

Äntligen en ny EuroBonus-enhancement 🙂

Under SAS Diamond meet and greet eventen 2023 lovade SAS VD,  Anko van der Werff att det var nya fördelar på väg till deras bästa och lojalaste kunder. Vi kan med glädje konstatera att dagens nya “enhancement” (som SAS brukar alla det) är absolut en positiv nyhet för alla diamantkunder:

Fri ombokning på avresedagen” är en ny medlemsförmån som är tillgänglig för våra EuroBonus Diamant-medlemmar. Det innebär att om du är en Diamant-medlem kan du boka om ditt flyg till en tidigare eller senare avgång samma dag utan extra kostnad. Ombokningen måste göras på den ursprungliga avresedagen och är för närvarande endast möjlig vid SAS incheckningsdiskar och serviceställen på flygplatsen.

Ombokning på avresedagen gäller för alla biljettyper och på alla SAS flygningar, så länge det nya flyget är mellan samma städer som den ursprungliga bokningen. Observera att fri ombokning är tillgänglig från midnatt på avresedagen i den tidszon som gäller för avreseflygplatsen. Det är inte möjligt att omboka vid gaten, via självincheckning, SAS-appen eller på hemsidan via “Mina bokningar”.

Vänligen notera att om ditt bagage redan är incheckat på en annan flygning kan vi inte hjälpa dig med ombokningsprocessen. Dessutom kan vissa begränsningar gälla för särskilda önskemål som involverar vapen, djur, specialmåltider eller behov av assistans. Tilläggstjänster återbetalas inte om du väljer att omboka till en tidigare eller senare avgång, och vi kan inte garantera att du får samma sittplats som du bokade på din ursprungliga flygning.

 

Visste du att det pågår en omröstning online för att kåra världens bästa lojalitetsprogram? Naturligtvis är EuroBonus är med och tävlar!

Omröstningen är öppen under sommaren och om du tycker SAS förtjänar din röst –   

Gå in på länken och ➜Lägg din röst!  

 
Andra EuroBonus Diamantfördelar

SENASTE I EUROBONUS-SAMLANDE!

Prenumerera på vårat nyhetsbrev

Nyfiken på hur du kan hålla dig uppdaterad med de allra senaste nyheterna?
Gå även med i Facebook-gruppen Poängen med EuroBonus där vi delar tips och tricks.
Om du har några bra tips själv – dela gärna med dig så att vi tillsammans kan se till att maximera bonusintjäningen.

Inlägget kan innehålla länkar till tjänster där Eurobonusguiden.se får provision eller kompensation.
Detta är kostnadsfritt för dig som läsare eftersom det är leverantören som eventuellt kommer att betala ersättning för inlägget.
Provisionen/kompensationen hjälper oss att täcka kostnader för domän, serverkostnader och andra driftskostnader som är relaterade till den här sidan.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad med de senaste tips och trix i EuroBonus